В поредното си изявление  опозиционната партия в Република Северна Македония

...
В поредното си изявление  опозиционната партия в Република Северна Македония
Коментари Харесай

ВМРО-ДПМНЕ: Отхвърляме предложението от Париж, Ковачевски го е приел; Да ходим на избори

В следващото си изказване  опозиционната партия в Република Северна Македония ВМРО-ДПМНЕ твърди, че дипломати в страната и някогашни висши държавни чиновници удостоверяват, че държавното управление на Димитър Ковачевски е приело предлагането на френското председателство и то е „ минало по каналите за връзка сред Министерство на външните работи и Франция “.
Всичко по тематиката: Отношенията България - районен съд Македония 507
" ВМРО-ДПМНЕ отхвърля предлагането на Париж и счита, че то води единствено до асимилация на македонците и побългаряване на страната. Предложението не се основава на европейски полезности, а на ръководството на по-силния. Ковачевски е отговорен, че въобще е приел това предложение. И с това той нанесе огромни вреди ", споделят от опозицията и прецизират, че нито един от сътрудниците на

ВМРО-ДПМНЕ няма да предприеме никаква стъпка във връзка с предлагането за преговорната рамка на страната за договаряния с Европейски Съюз, без да съгласува позициите си. 

„ Ако Ковачевски счита, че предлагането е положително, тогава да отиваме на избори. Той с мнението, че предлагането от Париж е положително и съгласно него казусът с България би трябвало да бъде решен, а ВМРО-ДПМНЕ с мнението, че предлагането е нездравословно за нацията и страната и би трябвало неотложно да бъде отхвърлено. Така че дано хората избират!, споделят от партията.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР